Samarbejdspartnere

Opgaver i Analyse & Kommunikation har en række fast tilknyttede samarbejdspartnere, som sikrer kunden de bedste løsninger inden for hvert område:

Investment Management Distribution
Arbejder for danske og udenlandske kapitalforvaltere med markedsføring, profilering og forretningsudvikling. Investment Management Distribution ApS er ejet af Christian Jessen, Mikael Mogensen og Niels-Ulrik Mousten.

bc group ab
Boo Ehlin er den mest drevne og erfarne pressechef i den finansielle sektor i Sverige. Har været pressechef i Nordea, SEB og SCA og journalist på erhvervsavisen Dagens Industri. Boo Ehlin driver rådgivningsvirksomheden bc group ab. Sammen kan vi tilbyde nordisk pressearbejde for internationale kunder.

Kroyer Grafik
Sille Krøyer Koppel er grafisk designer MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole. Kroyer Grafik varetager grafiske opgaver fra idéfasen til færdigt produkt på et meget højt fagligt niveau. Det kan være alt fra tryksager til digitale opgaver som f.eks. årsberetninger, webdesign, bøger, identitetsprogrammer, kampagnemateriale, magasiner og rapporter.

Mette Walsted Vestergaard
Journalist, Radio- og TV-vært, konferenceleder og meget mere. Uddannet Cand. Comm. Vi samarbejder blandt andet om at bringe levende billeder ind i finansielle virksomheders egen kommunikation, herunder at få trænet kunden til at få sine budskaber ud over rampen på bedst mulig vis.
mettewalstedvestergaard.com